TEOLLISUUSASIAKKAAT

Vaativissa teollisuusympäristöissä vaatimukset saattavat koskea paineen- tai murronkestävyyttä paloturvallisuuden lisäksi. Olemme tehneet monenlaisia yhteistyöprojekteja tarvittavien lisäominaisuuksien löytämiseksi tuotteellemme. Pitkä kokemuksemme tuotteen räätälöimisessä mitä erilaisimpiin ympäristöihin auttaa sopivan ratkaisun kehittämisessä.

Myös erityiskohteissa Saajos Oy:n jälkimarkkinointi toimii asiakaskunnan ehdoilla. Teemme asennusten lisäksi ovien huoltoa ja korjausta, kysy myös huoltosopimusta. Asennus- ja huoltoyksikkömme toimii ensikontaktista tuotteen elinkaaren loppuun “The Way You Want”.

TELAKKATEOLLISUUS

Tuotteemme matkaavat joka päivä tuhansia merimaileja varmistamassa matkustajien ja miehistön turvallisuutta loistoristeilijöillä, rahtialuksilla ja autolautoilla. Finnjetistä Itämerellä alkanut menestystarinamme jatkuu ympäri maailmaa.

RAKENNUSTEOLLISUUS

Saajos on merkittävimpiä palo- ja turvaovien valmistajia Itämeren alueen rakennusteollisuudessa. Tuotteiden modulaarisuus takaa täydellisen vaihtokelpoisuuden ja loppukäyttäjien tyytyväisyyden.

Saajos Oy
Puistokatu 21
FI-08150 Lohja
FINLAND

Saajos AS
Paldiski mnt 31
EE-76606 Keila
ESTONIA