THE WAY YOU WANT

TELAKKATEOLLISUUS

Tuotteemme matkaavat joka päivä tuhansia merimaileja varmistamassa matkustajien ja miehistön turvallisuutta loistoristeilijöillä, rahtialuksilla ja autolautoilla. Finnjetistä Itämerellä alkanut menestystarinamme jatkuu ympäri maailmaa.

RAKENNUSTEOLLISUUS

Olemme merkittävimpiä palo- ja turvaovien valmistajia Itämeren alueen rakennusteollisuudessa. Tuotteiden modulaarisuus takaa täydellisen vaihtokelpoisuuden ja loppukäyttäjien tyytyväisyyden.

TEOLLISUUSASIAKKAAT

Vaativissa teollisuusympäristöissä vaatimukset saattavat koskea paineen- tai murronkestävyyttä paloturvallisuuden lisäksi. Pitkä kokemuksemme tuotteen räätälöimisessä mitä erilaisimpiin ympäristöihin auttaa sopivan ratkaisun kehittämisessä.

Palo- ja turvaovia vaativimpiinkin kohteisiin rakennus- ja telakkateollisuudelle sekä teollisuussovelluksiin
– The Way You Want.

REFERENSSIT

Toimitamme korkeinta mahdollista laatua maalle ja merelle. Tavoitteemme on varmistaa ihmisten turvallisuus kouluissa, ostoskeskuksissa, laivoilla, luksusristeilijöillä ja missä hyvänsä ihmiset ovatkaan. Tästä linkistä pääset tutustumaan joihinkin kohteisiin, joissa vuosien varrella olemme olleet mukana.

TUOTEKEHITYS

Tuotteidemme jatkuva parantaminen ja uusien tuotteiden kehittäminen asiakkaidemme kanssa on tärkein tehtävämme. Ota rohkeasti yhteyttä myyntiimme jos näet, että tuotevalikoimastamme puuttuu jotain. Toteutetaan yhdessä turvallinen tuote tarpeittesi mukaan “the way you want”.

LAATU

Laatujärjestelmämme on IS0 9001:2015 sertifioitu ja noudatamme ympäristöjärjestelmän ISO 14001 periaatteita. Laatujärjestelmämme kattaa kaikki toimintomme sekä alihankinnan. Järjestelmien toiminta varmennetaan sekä sisäisillä että ulkoisilla auditoinneilla, joita suoritetaan säännöllisesti ja suunnitelmallisesti.

Saajos Oy
Puistokatu 21
FI-08150 Lohja
FINLAND

Saajos AS
Paldiski mnt 31
EE-76606 Keila
ESTONIA